Dimecres 13 de maig: comissió de seguiment del SOC i vídeo de Dones d’Empresa dins la III setmanes d’empresa i ocupació

Dimecres 13 de maig, confinament: comissió de seguiment del SOC, vídeo de Dones d’empresa i passejada

Aquest matí quedem a les 10 per fer el cafè als Arcs. El que abans era habitual ara és una situació excepcional: quedar l’equip de govern per fer el cafè!
Després torno cap a casa, que a les 12 del migdia tinc Comissió de seguiment del SOC, com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). Avui ens centrem en les explicacions dels criteris generals de les tres mesures del Decret llei que gestiona el SOC, mesures per fer front a la crisi econòmica i social del Covid-19.

Després, veig el vídeo que s’ha penjat a les 12:00h dins la III setmanes de l’empresa i ocupació. És un vídeo d’una gran professional, l’Elena Trilla de Dones d’empresa sobre la nostra actitud i consells per les entrevistes de feina. Si no el vàreu veure el podeu recuperar en aquest enllaç.

 

Per la tarda sortim a caminar pels carrers i camins del poble.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari