Divendres 8 de maig: prova pel Ple de dilluns, presentació de la III setmanes de l’empresa i ocupació, reunió de l’escola de música i Consell d’alcaldies

Divendres 8 de maig, confinament: prova pel Ple de dilluns, reunió de l’escola de música, Consell d’alcaldies i presentació de la III setmanes de l’empresa i ocupació

Avui acabem la vuitena setmana de confinament i estem a punt de començar la fase 1 de desconfinament, però mentalitzats de seguir complint totes les mesures per evitar la propagació del Covid-19.
A 2 quarts de 10 del matí hem convocat a tots els regidors del consistori per fer una prova de cara al Ple de dilluns. Es connecten també l’informàtic de l’Ajuntament i un tècnic de Localret per explicar-nos varis aspectes a tenir en compte.
La prova va bé i ja estem a punt pel Ple de dilluns.
Per la tarda veig la publicació al facebook de 4 regidors de la oposició (2 del PSC, 1 d’Units i 1 d’ERC) on em demanen la dimissió de dos regidors per no complir les mesures de distància amb un treballador municipal durant la prova. Són ganes de fer-se veure perquè, fer una foto amb un mòbil d’una pantalla de l’ordinador no demostrat res, i menys quan tant l’equip de govern com els treballadors i treballadores municipals respecten totes les mesures dictades.
Per l’equip de govern la prioritat del Ple i l’objectiu actual és treballar per mitigar els efectes de la covid-19 a la salut i l’economia dels bisbalencs i bona part de la oposició ens demostren, amb el que van publicant, que els seus objectius no són aquests.

Al migdia presentem, a través de les xarxes socials, la presentació de la III setmana de l’empresa i ocupació que enguany, i com no pot ser d’una altra manera, serà a distància a través de les xarxes socials de l’Ajuntament. Serà molt interessant i us convido a tots i totes a veure i llegir tot el que anem publicant. Comptem amb col·laboradors de l’Ajuntament tant per la part de contingut com tècnica i de les xarxes, que són l’Arantzazu, el Kta i la Sònia. També comptem amb col·laboradors bisbalencs, comarcals i de la vegueria com el Jordi Pasqual de Torclum, el Josep Pasqual de l’Ull de Llebre, la Marta Cañís de la residència el Colomer, la Susanna Muñiz d’Adecco, la Neus Lloveras de la FEGP, la Cambra de Comerç, l’Elena Trilla de Dones d’Empresa i el José Carlos Eiriz de la Fundació Santa Teresa. Tots i totes grans persones i grans professionals. Moltes gràcies per participar-hi!
És el tercer any que celebrem aquesta setmana i sempre amb resultats molt positius. Enguany ho repartim en tres setmanes, teniu l’explicació en aquest enllaç.
Aviat a la tarda la Leo i jo ens reunim amb el Jordi, de l’escola Contrapunt, per parlar de temes relacionats ja amb el proper curs 2020/21 de l’escola municipal de música. Totes aquestes setmanes segueix funcionant a distància i esperem que, a partir de setembre, ja funcionin presencialment.

A les 6 de la tarda em torno a connectar pel Consell d’alcaldies del Consell Comarcal del Baix Penedès. És el tercer que fem a distància des que va començar l’estat d’alarma.
Avui parlem de temes comarcals relacionats amb el Covid-19, interessant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari