Dilluns 4 de maig: SOC, ACM, Ajuntament i alcaldes.eu

Dilluns 4 de maig, confinament: Consell de Direcció del SOC, Ajuntament, participo en l’agraïment del món municipal promogut per alcaldes.eu i records de fa un any

Avui a les 11 del matí em connecto a la reunió a distància del Consell de Direcció del SOC, com a representant de l’ACM (Associació de Municipis de Catalunya). Un Consell molt interessant on el Conseller de Treball El Homrani, la directora del SOC Ariadna Rectoret i més persones han exposat totes les ajudes i polítiques actives que s’aprovaran ben aviat. Ha sigut una hora i mitja molt interessant.

Després seguim amb feines d’Ajuntament. Per la tarda surto a caminar una estona i després em connecto amb l’equip de govern.
Fa unes setmanes des d’alcaldes.eu em van proposar, com la resta d’alcaldies de Catalunya, formar part d’aquest vídeo d’agraïment als sanitaris, ciutadania, comerços, … per com estem vivint aquesta situació, i avui ens han enviat la confirmació que ja està a punt. Un honor formar-ne part!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari