Dilluns 27 d’abril: celebrant la Mare de Déu de Montserrat, patrona de Catalunya, confinats a casa

Dilluns 27 d’abril, confinament: dia de la Mare de Déu de Montserrat, reunions d’Ajuntament i sortida amb el Magí

Avui és el dia de la Mare de Déu de Montserrat, la patrona de Catalunya, el sant de ma mare, ma cunyada i moltes amigues. Montserrat és un lloc especial per molta gent i per mi també: és pau, és país, és llibertat, és natura, és místic i és pregària.
Enguany ho celebrem a casa, amb felicitacions per telèfon. Que la nostra patrona ens protegeixi més que mai!

Durant tot el dia reunions amb tècniques municipals, per anar acabant de preparar les ajudes a les persones afectades econòmicament pel covid-19, i també reunió de govern per aquestes ajudes i altres temes que anem treballant.

Fem la segona sortida amb el Magí, una passejada pels voltants de la Bisbal on ens hem trobat molt poca gent i tota complint la distància de seguretat. És una llàstima que famílies no ho compleixin i, no només pel fet d’incompliment, sinó per salut! la seva i la dels altres. Esperem que avui mateix ho entenguin i compleixin. A casa juguem a la cuina, perquè a fora ha parat la pluja del matí però està tot mullat.

Amb el confinament canviem alguns hàbits. Jo, per exemple, sóc de llegir cada dia al llit abans de dormir. Doncs ara ho he canviat i llegeixo a la tarda al costat de la finestra. La qüestió és seguir llegint i, si pot ser, llegir més!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari