25 i 26 d’abril: cap de setmana en què ens deixa Mn Barenys, contacontes telemàtic i sortida dels menors de 14 anys

25 i 26 d’abril, confinats: Sant Marc, ens deixa Mn Barenys i sortim 1 hora

Aquest cap de setmana fa sol i podem seguir sortint al terrat per jugar a l’Unno, rummikub, Cluedo, … i prendre el sol.
Dissabte 25 d’abril al matí vaig, com cada dissabte, a comprar i recollir tot el que vaig encarregar ahir. Ja estem proveïts per tota la setmana.

Avui és Sant Marc, el Sant del meu germà i és la quarta festa familiar que ens hem de felicitar per videotrucada, que no podem dinar junts ni fer-nos regals! Va ser Sant Josep i el dia del pare, l’aniversari del Marc i el meu i avui Sant Marc. Tot i així ho celebrem amb alegria a la videotrucada!
També és un dia trist avui, ja que ens ha deixat una gran persona: Mn Barenys. No va ser mai rector de la Bisbal però sí que va ser durant molts anys l’arxipreste del Vendrell i, de fa ja bastants anys, teníem més contacte per temes familiars.
Persona sàvia, comprensiva, intel·ligent, alegre, amb bona conversa i d’aquelles persones que dius que és molt bona persona. Un bon mossèn també i parlant-hi, més actual que alguns de més joves! Era gran d’edat, però això no treu que se’l trobarà a faltar, i molt.

Però la vida segueix, i una bona mostra és la iniciativa de la regidora de cultura. Judith Vidal, el bibliotecari Jordi Ferran i les voluntàries del contacontes. Cada últim dissabte de mes, dues voluntàries expliquen contes a la biblioteca municipal. Ara, amb el confinament, no es pot fer però la iniciativa fa que avui la Marina Cañellas ens expliqui el conte de “el cargol i l’herba de poniol”, el podeu veure aquí. Moltes gràcies!

Diumenge 26 d’abril és el primer dia que els menors de 14 anys poden sortir de casa durant 1 hora al dia. El Magí no ha sortit de casa des del 13 de març i l’Aniol (que en té 14) va sortir només un dia per anar a comprar.
Vivint en una casa gran amb terrat i pati, el confinament es viu millor que en un pis petit, i per això ho porten millor. Hem fet una passejada pel voltant del poble durant quasi una hora. Ha anat bé per estirar cames tant per ell com per mi! Només ens hem trobat 6 persones durant la passejada, senyal que la gent té seny!

Després a casa a llegir i seguir fent feina d’Ajuntament.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari