Divendres 24 d’abril: a casa amb feina d’Ajuntament, reunions del PDeCAT i ACM i un record pel Salvador

Divendres 24 d’abril, confinats: reunions d’alcaldes i regidors del PDeCAT del Penedès amb en Marc Castells, reunió executiva de l’ACM i la trista notícia que ens ha deixat el Salvador Marcé.

Avui fa sol! Això alegra el dia i ens permet sortir al terrat i al pati.
Com que és divendres, faig les comandes a les botigues per demà, comandes per tota la setmana.

Al migdia ens connectem alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores del PDeCAT del Penedès amb l’alcalde d’Igualada Marc Castells. Un gran alcalde i una gran persona, un referent!
És una reunió interessant i productiva!

A la tarda tenim executiva de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), la primera executiva telemàtica. El tema central, com us podeu suposar, és el covid-19 des dels ajuntaments de tota mida i del que ens vindrà.

A mitja tarda ens assabentem de la mort del Salvador, el Salvador del Climent. Ara ja feia un temps que no vivia a la Bisbal però n’és fill. Tot i ser ja gran, sempre sorprenen aquestes notícies. El Salvador era pagès, molt i molt treballador i amb molt d’humor, sempre en tenia una perdir. Un bon margeter, va treballar amb la reconstrucció de la Ciutadella Ibérica de Calafell. A la Bisbal, el 2003, va fer el marge de pedra seca que hi ha a l’entrada del CMC. Et trobarem a faltar, Salvador.

Al vespre la reunió diària de govern. Avui les reunions han sigut totes molt profitoses aprenent i compartint experiències, propostes i reptes!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari