Dijous 23 d’abril: Sant Jordi a casa amb llibres i roses!

Dijous 23 d’abril, confinament: Sant Jordi confinat

Avui és la diada de Sant Jordi, una diada diferent però també especial.
Al matí esmorzem pa de Sant Jordi i ens donem els llibres, encarregats a la llibreria Mitjans del Vendrell i els que ens han arribat de l’Abacus, donant un 5% de l’import a la campanya #joemcorono.
Aquest any m’arriben tres llibres:
El comité de la muerte“, de Noah Gordon. Me n’he llegit molts d’en Noah Gordon però fa poc vaig descobrir aquest, que no és nou.
Cap fred, cor calent“, de l’Artur Mas. Segur que molt interessant, escrit per una persona que admiro molt!
El destí dels herois“, de Chufo Lloréns. Un autor que vaig descobrir amb el llibre “Et donaré la terra“, que em va captivar.
Aviat en començaré un i aniré fent!
També rebo un llibre molt especial, de part de l’Àngels Cañellas:”Adelante a pesar de todo“. Moltíssimes gràcies pel llibre i la dedicatòria!

També rebo roses, la més especial la del Rafel! Però aquest any em falta la rosa que sempre em regalava el meu sogre…

Al migdia, com que surt el sol després de dies núvols i plujosos, sortim a jugar al terrat! Quin gust veure el sol i notar-lo a la pell!!

Per la tarda reunions, a distància, i la diària amb l’equip de govern per comentar els treballs que tenim sobre la taula, la iniciativa de la regidora d’ensenyament del regal de material escolar a infants i els guanyadors del concurs #santjordiconfinat, però també per recordar el que havíem de fer avui i la celebració de la diada de l’any passat.
És una diada diferent però Sant Jordi és sempre molt especial, encara que no sortim de casa.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari