Dilluns 20 d’abril: pluja, Ajuntament, donació i records de fa un any

Dilluns 20 d’abril, confinament: segueix plovent, Ajuntament, propostes de govern, una altra donació i record de fa 1 any

Avui tot el dia va plovent, una pluja fina i que fa molt de bé al camp!
Estic tot el matí amb videoconferència amb la secretària i la tècnica de contractacions per varis temes municipals. Molta estona però fem molta feina!

Per la tarda vaig a Aliprox, on la Patricia ens ha preparat material que donen a l’Ajuntament. Productes per la desinfecció de locals municipals i guants pel personal, moltes bosses per fer bates per l’hospital i desinfectant per les mans, que es repartirà en ampolles petites per distribuir-les als usuaris del Rebost Solidari. Moltes gràcies per l’aportació!

Més tard, com cada dia, la reunió de govern on cadascú comentem els temes que tenim sobre la taula.
Avui és l’aniversari de la Judith i l’he hagut de felicitar en la distància. I avui fa un any que va ser un gran dia, el 20 d’abril de 2019: el dibuix fet per la Yolanda que serà la “marca” per les municipals, un dinar a les Piques, la presentació del llibre de Sant Jordi “Eléctrica del Panadés” i la festa dels 50 anys de la Judith. Qui es podia imaginar que, un any després, no podríem fer res de tot això pel confinament.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari