17, 18 i 19 d’abril: seguim confinats treballant, compra setmanal i en família

17, 18 i 19 d’abril, confinament: sol, pluja, compra setmanal, reunió fibra òptica, mesures municipals, família, jocs i pel·lícules

El divendres 17 d’abril, fent feina municipal. Feina diària per no aturar l’Ajuntament ni saturar-lo quan s’aixequi l’estat d’alarma, atenent consultes i peticions de la ciutadania a través dels diversos canals i també treballant, juntament amb l’equip de govern, per les mesures que aviat presentarem d’ajudes econòmiques per pal·liar els efectes de la covid-19 sobre l’activitat econòmica.
Per la tarda em connecto a una videoconferència, juntament amb altres alcaldes i alcaldesses, amb el conseller de Polítiques Digitals Jordi Puigneró. Ens explica la inversió que la Generalitat està a punt d’iniciar per portar la fibra òptica pública a les capitals de comarca i posteriorment, en una segona fase en la que hi participa la Diputació, està previst desplegar-la als altres municipis del país. En la situació actual és bàsic poder treballar des de casa amb una bona connectivitat. A la Bisbal, l’any passat es va instal·lar fibra òptica a tot el municipi, no és fibra òptica pública sinó que hi ha dues empreses que ofereixen el servei al poble i una empresa que ofereix servei a les urbanitzacions. Això ha facilitat que aquest confinament puguem treballar amb bona connectivitat des de casa i que els alumnes de l’escola, institut i universitat també puguin seguir amb les seves tasques.

Abans de sopar comencem una sèrie mítica, tota la família , i que ens encanta: “s’ha escrit un crim”. Comencem pel capítol 1, que no recordava haver-lo vist, i ens proposem mirar-ne un cada dia o cada dos dies. Gran fan de l’Angela Lansbury!

Al vespre acabo el llibre del Sergi Pàmies “L’art de portar gavardina“, que és de contes. M’agraden els llibres de contes però en general sempre em passa que se’m fa curt, que en vull saber més de cada història, dels seus personatges, … i amb aquest també m’ha passat. Això és senyal que el llibres està molt bé!
Avui començo un llibre d’una autora que no havia llegit mai però que, en canvi la conec. És l’Stefanie Kremser, he parlat amb ella vàries vegades a la Bisbal i tenia ganes de llegir-la. Avui començo “Si aquest carrer fos meu“, ja us explicaré!

El dissabte 18 d’abril al matí, com cada dissabte, surto a recollir la compra encarregada ahir, als comerços bisbalencs. Tot a punt per passar una setmana més de confinament a casa!
Després, també com cada dissabte, fem dissabte: neteja, canvi de llençols, … i també és una bona manera de fer exercici! També juguem al terrat a l’Unno i el RummiKub.
Per la tarda mirem un altre capítol de la Fletcher!

El diumenge 19 d’abril fem de “diumenge”: més jocs i més pel·lícules. Avui el dia s’aixeca plovent i, per tant, no podem jugar al terrat. Juguem al Cluedo i a l’Unno dins de casa. Per la tarda ja para de ploure i surt el sol.
Aquesta tarda aprofitem per veure la segona part de “El Hobbit”, que és llarga i s’ha de deixar per dies com els diumenges. Emocionant, i la setmana que ve la tercera i última part! Avui, si no hi hagués el covid-19, celebraríem el dia de la dansa. Ho deixarem per més endavant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari