11, 12 i 13 d’abril: Pasqua confinada amb mona, teatre i goigs de Santa Cristina

11, 12 i 13 d’abril, confinament: dissabte de Glòria, Diumenge de Pasqua i Dilluns de Pasqua

El dissabte 11 d’abril al matí, com cada setmana, vaig a les botigues de la Bisbal a recollir la comanda feta per whattsapp. Així ja en tenim per tota la setmana i no cal tornar a sortir al carrer. Després, a casa ens posem a fer dissabte (neteja, canvi de llençols, …)!

Per la tarda acabem la neteja, jocs al terrat i al vespre no anem a la Vetlla Pasqual, com els altres anys, sinó que mirem una pel·lícula a casa. També aprofitem per fer fotografies i participar (de manera simbòlica) al concurs de fotografies del Sant Jordi confinat.

El diumenge 12 d’abril és diumenge de Pasqua. Els anys anteriors anàvem a escoltar les caramelles de la Coral després de la missa i aquest any ens conformem amb el record.
Al migdia dinem els quatre quan, cada any dinàvem tota la família a casa.
El que sí que tenim entre avui i demà són les mones! Els nens reben la mona dels seus padrins i padrines, respectant les distàncies i amb mascareta. És l’avantatge de viure tots a la Bisbal! Mones bisbalenques del forn de les escales i Aresmar i mines vendrellenques.
Fa un dia esplèndid i sortim al terrat matí i tarda, i més amb la previsió de pluja que hi ha pels propers dies.
Al vespre una altra tradició: teatre a la Societat! L’elenc del teatre de la Societat ens convoca a les 9 del vespre per gaudir de l’espectacle “enyor de públic”, creat especialment per l’ocasió. Moltíssimes gràcies Sílvia, Ramon, Joan, Marc, Otger, Josep, Arlette, Àngels (2), Esther, Isa, Anna, Núria, Nona, Vinyet, Pau i també als que no es veuen però ho han fet possible com són el Jordi i el Rafel.

El dilluns 13 d’abril és dilluns de Pasqua i la tradició mana anar a l’aplec de l’ermita de Santa Cristina. Enguany tampoc hi anem pel Covid-19 i per la pluja. l’any passat va ploure a mig matí i vam tornar a casa a dinar.
Aquest matí tenim el regal de la Dolors, de la Coral, per tocar-nos al piano els goigs de Santa Cristina, que sempre es canten després de la missa a l’ermita. Emocionant! Després de dinar mengem la mona i seguim amb pel·lícules i jocs.

I ja hem viscut una Setmana Santa diferent, on aprenem a valorar encara més el que tenim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari