Dijous 9 d’abril, confinament: Dijous Sant amb rotllos per berenar

Dijous 9 d’abril, confinament: Dijous Sant amb feina d’Ajuntament, jocs en família i encetem els rotllos!

Avui seguim amb la feina d’Ajuntament amb whatsapp, trucades, correus, signatures electròniques, …. tot per no aturar l’Ajuntament i per estar al cas de tot el que passa a la Bisbal del Covid-19 i també totes les recomanacions que van arribant. Avui seria un dia típic d’operació sortida i per això publiquem un vídeo on demano a la gent que té segones residències aquí, que no vingui que es quedi a casa. Aquí teniu el text:
Portem quatre setmanes de confinament i vull primer de tot refermar-me en l’agraïment a tots vosaltres per quedar-vos a casa i seguir les indicacions de les autoritats sanitàries.
Estem a les portes del dies festius de Setmana Santa i els altres anys compartíem aquests dies amb tots els que hi teniu segones residències.
Aquest any és diferent per l’estat d’alarma del Covid-19 i sóc conscient que molts de vosaltres us heu quedat a casa i no heu vingut a la segona casa. Però segueixen havent-hi persones que venen els caps de setmana i es plantegen venir aquests dies festius, posant en perill la seva salut però també posant en perill la salut dels bisbalencs i bisbalenques.
Els Mossos d’Esquadra estan fent controls amb imposició de multes per qui no ho compleixi a punts d’entrada del municipi, però no és suficient. Cal que les autoritats de l’àrea metropolitana hi posin mà i també la Generalitat, posant controls a les sortides de l’àrea metropolitana.
M’adreço als que teniu pensat venir avui cap a la Bisbal. Si no sou conscients que és per la vostra seguretat, feu-ho per la gent que vivim aquí tot l’any.
Ens queden dies encara de confinament i, després, hem de seguir prenent les mesures. El covid-19 no desapareix d’un dia per altre sinó que cal seguir les indicacions sanitàries. Una forta abraçada als veïns i veïnes que esteu lluitant a casa o a l’hospital contra el covid-19.
Ens en sortirem lluitant-hi tots junts.” #joemquedoacasa
Em costa entendre la gent que encara no ho té clar, tot i que he de dir que conec més gent que no ha vingut que no gent que ha vingut.

És Dijous Sant i aquest any, que no cal patir per quin temps farà per aquests dies, de moment fa uns dies primaverals preciosos!
Els altres anys anem a la missa de l’últim sopar, avui ho recordem.
El que sí que fem avui com els altres anys, és anar a buscar rotllos al forn de les escales i menjar-lo per sopar! Boníssim!!!

A casa sortim al terrat a jugar amb un sol esplèndid. Després tornem a connectar-nos l’equip de govern per treballar, en la distància, però treballar més que mai. Estic molt orgullosa d’aquest equip i només penso que som molt afortunats de tenir la majoria per poder treballar lliurement, sense demagògies ni xantatges.

I al vespre mirem Polònia, com cada dijous, i després “Maremar” de Dagoll Dagom. La vam veure en directe i ara repetim a la televisió.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari