Divendres 3 d’abril, confinament: sol, jocs, mascaretes, escola Ull de Vent, píndoles bisbalenques i equip de govern

Divendres 3 d’abril, confinament: avui surt el sol!

Després de dies de pluja i núvols, avui surt el sol i podem sortir al terrat a jugar. Quan surt el sol ens canvia la cara i més aquests dies.

A mig matí vaig al forn Aresmar a carregar pa per la setmana, ahir vaig anar a l’Aliprox i per demà ja he encarregat a les botigues, només caldrà recollir-ho. I ja no sortiré fins d’aquí 7 o 8 dies. Passo per casa dels meus pares per recollir dues mascaretes que m’ha fet. Molt xules i ben fetes!

A les 12 del migdia tots quatre estem davant l’ordinador per veure el vídeo que han gravat els professors i professores de l’escola Ull de Vent. Un vídeo molt xulo, divertit i emotiu. Gràcies! Després llegim dues píndoles bisbalenques que teníem atrassades, gràcies Jordi!

Segueixo també treballant amb propostes i Decrets i amb la videoconferència de l’equip de govern a la tarda. Ara ja no en fem cap més fins dilluns, tot i que seguirem enviant-nos whatsapp, correus i ens trucarem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari