Dijous 2 d’abril, confinament: Decrets de pagament de serveis al Consell Comarcal i reunió amb el SOC i entitats municipalistes

Dijous 2 d’abril, confinament: videoconferència amb el SOC i entitats municipalistes i feina d’Ajuntament

Avui a les 10 del matí em connecto a la videoconferència amb SOC. És una reunió del SOC amb les dues entitats municipalistes FMC (Federació de Municipis de Catalunya) i ACM (Associació Catalana de Municipis). Hi participo com a representant de l’ACM al SOC.
Primer la directora del SOC i altres tècniques, ens expliquen la situació actual que viuen en quant a dades, a programes, … i després escolten les nostres preguntes i suggeriments. Sempre s’ha de treballar en equip però ara és més important que mai!
Del SOC hi ha molts programes, com el Trefo, que van a les administracions locals i que ara cal saber com estan i què més es pot fer. Una gran reunió!

Després segueixo endreçant a casa i torno a l’ordinador per l’Ajuntament. Signo varis Decrets d’alcaldia, dels que destaco l’aprovació i pagament de l’aportació de l’Ajuntament a Jove Baix Penedès i el pagament de la liquidacions del primer trimestre al Consell Comarcal pels serveis socials i els programes d’ocupació:

Joventut:A la Junta de Govern del 27 de gener de 2020, vam aprovar la pròrroga del conveni interadministratiu de col·laboració Jove Baix Penedès amb el Consell Comarcal del Baix Penedès per al 2020. Amb aquest Decret s’aproven els serveis que tenim amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, entre els que hi ha el conveni amb Jove Baix Penedès per aquest 2020, per un import de 3.003€.

Serveis socials: El 23 de març s’aprovà, per Decret d’alcaldia, la pròrroga del conveni de cooperació interadministrativa amb el Consell Comarcal del Baix Penedès en matèria de serveis socials (2016/19), mentre no es formalitzi el nou Contracte programa quadriennal. El Decret d’avui és per aprovar el pagament de la liquidació del conveni en matèria de serveis socials corresponent al primer trimestre de 2020, d’import total 18.672,54€, d’acord amb el següent detall:
Professionals i serveis socials bàsics (9.564,08€); SAD dependència i SAD social 2.704,98€; Assegurances del voluntariat (servei bon dia i rebost solidari) 56,40€; Servei d’acolliment residencial d’urgència 130,04€; Transport adaptat 686,10€; Serveis d’intervenció socioeducativa 460,98€; SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones) 291,06€; Servei d’immigració 268,94€; Centre obert 1.266,67€ i educadors de carrer 3.243,29€.

Ocupació: A la Junta de Govern del 13 de gener de 2020, es va aprovar el conveni interadministratiu de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i la resta d’ajuntaments de la comarca per a l’execució dels programes d’ocupació que formen part de l’Acord estratègic per al desenvolupament i l’ocupació del Baix Penedès 2020, per un import de d’import 23.608,45€. Amb aquest Decret s’aprova el pagament de la liquidació del 1r trimestre, corresponent a la part no subvencionada pel SOC dels programes d’ocupació als que participem (Treball i Formació i Enfeina’t) per un import de 5.902,11€

Aquesta setmana s’havien de celebrar dos casaments civils. Avui he parlat amb la parella que faltava per post-posar-ho. Quan tot això passi, poden triar una nova data i celebrar-ho com cal!

Per la tarda segueixo combinant feina amb jocs de família, avui amb el rummikub. I al vespre, després de sopar, mirem el “Polònia”, com cada setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari