Dimecres 1 d’abril: el dia de les videoconferències

Dimecres 1 d’abril, confinament: començo el mes d’abril amb quatre videoconferències (PDeCAT Vegueria, família, equip de govern i consell d’alcaldia)

Avui dia també sense sortir de casa amb jocs, endreçar, llegir, … i avui coincideix que part de la feina és per videoconferència. Dia plujós.
Què hauríem fet amb confinament uns anys enrere sense aquestes eines?

A les 11 del matí ens connectem l‘executiva de Vegueria Penedès del PDeCAT, amb el president de vegueria Jaume Casañas. Primer moltes ganes de veure’ls i després anem per feina! Comencen, com no pot ser d’una altra manera, com estem vivint aquesta situació amb la lluita contra el covid-19 i com s’està vivint als municipis. Després parlem de temes de partit. Una reunió necessària i profitosa.

Al migdia, després de dinar, fem videoconferència familiar a quatre bandes. Quines ganes d’acabar-ho aviat i poder-nos veure en directe!

A la tarda, com cada dia, videoconferència amb l’equip de govern, amb una sèrie de temes importants, començant per l’explicació del repartiment del Rebost solidari per les cases, per part de la regidora de benestar social, Paqui.

 

I a les 9 del vespre tenim el primer Consell d’alcaldia amb videoconferència, del Consell Comarcal del Baix Penedès, de manera telemàtica. També molt necessari per posar en comú neguits, solucions, situacions, …

Acabem a quarts d’11 de la nit! Després de sopar miro “Garlick” del Tricicle i a dormir! Realment els dies se’m fan curts amb tota la feina que hi ha.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari