Dijous 19 de març: celebrant Sant Josep i el dia del pare a casa

Dijous 19 de març: Sant Josep i dia del pare, a casa

Avui és Sant Josep i el dia del pare. Les felicitacions dobles al meu pare són per telèfon, i es fa estrany però les circumstàncies manen!

Aquest matí seguim treballant, en contacte amb el personal municipal. Avui volíem convocar Junta de govern pel dilluns i fer-ho telemàticament, ja que tenim les eines per fer-ho i treballant amb el gestor de documents que tenim, també. Però resulta que des de l’Estat espanyol l’únic que permeten és fer-ho via telemàtica només en casos que tinguin relació amb el Covid-19 o altres determinats casos. La normativa no permet que els òrgans col·legiats (Plens, comissions, juntes de govern, …) es puguin fer telemàticament o amb videoconferència i no ho canvien, amb temes com aquest es nota que estem mooolt endarrerits.
Doncs el que farem serà aprovar tot el que puguem per Decret i el que no ho deixarem apunt per quan es pugui fer físicament. Llàstima que no vulguin canviar la normativa i adaptar-la, però potser acabaran fent-ho per necessitat… Igualment tothom segueix treballant!

A migdia sortim tots quatre al terrat, fa sol i aprofitem que ens toqui el sol. Juguem una partida del Trivial del Harry Potter. Ens hi estem una bona estona i s’hi està molt i molt bé, amb el sol a la cara!

Per la tarda surto un moment a comprar fruita i aliments i torno a casa. I seguim treballant. A les 7 de la tarda fem una videoconferència els 6 membres de l’equip de govern. perseguir tractant temes i fixar-ho diàriament.
Fa il·lusió tornar-los a veure, tots aquests dies ens hem comunicat a totes hores però no ens vèiem les cares i això es troba a faltar. M’ha fet il·lusió veure avui la Judith, la Leo, el Feliu, la Paqui i el Félix!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari