Dimecres 18 de març: comencen els relats curts bisbalencs a les xarxes!

Dimecres 18 de març: seguim treballant des de casa

Ara ja comencem a tenir la rutina agafada a casa: vestir-se, esmorzar, treballar/estudiar, entreteniment, dinar, descans, treballar/llegir, entreteniment, sopar, entreteniment, llegir i dormir.
A treballar hi entren les feines de casa i l’Ajuntament que són totes les hores del dia, com la resta de l’equip de govern.

Avui la Paqui i la Judith han repartit els lots de menjar quinzenal del Rebost Solidari a les famílies més necessitades contemplades per serveis socials. Sembla que fets com aquests, el confinament de la gent i la transparència i constant informació des de l’Ajuntament, molesta a certa gent. Segurament passa per frustració, ràbia i poca feina! Què hi farem, nosaltres endavant i seguir treballant i atents a tot.
Tenim grans professionals a l’Ajuntament que treballen al carrer o a les oficines, amb totes les mesures, grans professionals que treballen des de casa i voluntaris i voluntàries que segueixen contribuint des de casa. I la majoria de la ciutadania que segueix a casa sortint només pel més imprescindible i complint les mesures. Som un gran poble i això no hauria de molestar a ningú, al contrari, jo n’estic molt orgullosa!

Justament avui comença una genial iniciativa de la regidora de cultura, la Judith, i el bibliotecari, el Jordi, d’editar petits relats sobre la Bisbal a les xarxes. Avui comença amb un relat sobre l’edifici de l’Ajuntament. Llegiu-lo que és molt interessant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari