14 i 15 de març: cap de setmana de confinament, de reunió de govern i aniversari

14 i 15 de març: cap de setmana de confinament, de reunió de govern i aniversari

Comencem el cap de setmana amb el dissabte 14 de març confinats, amb els bars i restaurants tancats i les botigues d’alimentació obertes. A la Bisbal hem hagut d’avisar a tres bars que estaven oberts i han tancat de seguida. Tots els bisbalencs i bisbalenques estem molt conscienciats i això és d’agrair! És la millor manera per combatre l’expansió i protegir-nos a tots.

Al matí vaig a comprar com cada dissabte i tothom fa les cues que toquen, amb distància, … Sempre vaig a comprar els dissabtes, encara que entre setmana sempre tornem a comprar sobretot fruita i verdura. I aquesta setmana no he fet una excepció i he trobat de tot a les botigues bisbalenques!
Avui fa anys el Rafel i ho celebrem de manera austera i en família, com ens marca la realitat! Però per això deixa de ser un gran aniversari!!

Per la tarda ens reunim l’equip de govern per començar a repassar tots els serveis i, basant-se en les mesures que es van anunciant, i a l’espera del Decret, ho anem preparant.
És molt important mantenir els serveis bàsics però alhora decretar uns mínims per seguretat, responsabilitat, …. I ho deixem embastat a l’espera de les notícies de demà. Com que és dissabte, tothom és a casa i les mesures seran per a partir de dilluns.

Al vespre mirem una pel·lícula, com ja comença a ser tradició familiar d’aquest confinament.

Diumenge 15 de març tot el dia casa, no fem cap reunió de govern però sí que tot el dia pendent del mòbil, ordinador, …
Per la tarda anem creuant escrits per les mesures entre el govern i la secretària fins que ja ho tenim a punt. Publiquem el Decret a les xarxes socials i un de més intern pel personal municipal, l’enviem a cada treballador. També es truca als responsables de cada àrea de cara a demà.
Tenim uns grans professionals a l’Ajuntament que ho fan tot molt fàcil! També ajuda molt que els grups de wasap treuen fum i que tenim comunicació constant els alcaldes i alcaldesses de la comarca, el partit, l’ACM,…

Després d’això la família juguem unes partides al Trivial, sopem i una pel·lícula al vespre!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari