Divendres 13 de març: seguint les recomanacions a l’Ajuntament i a casa

Divendres 13 de març: seguim amb les mesures per evitar el contagi i propagació del Coronavirus, per la tarda la regidora d’ensenyament i jo repartim a domicili els premis al mèrit escolar del curs 2018/19 i després a casa.

Durant tot el matí estic a l’Ajuntament amb feina administrativa i connectada al mòbil i correu per tot el que ens va arribant de l’ACM i Generalitat. El més important és la calma i precaució. De moment no hi ha cap cas a la Bisbal, tot i que circulen informacions falses per les xarxes socials i pel whatsapp, alguna notícia falsa que em toca de ben aprop fruit, segurament, de la malícia i el poc coneixement d’algunes persones. Però s’està investigant d’on ve per poder prendre les mesures necessàries contra aquestes persones que juguen amb situacions com l’actual.

Per la tarda teníem previst el lliurament dels premis al mèrit escolar del curs 2018/19. Per problemes administratius del 2019, al funcionar amb pressupost prorrogat, hem hagut d’esperar aquest any. Havíem fixat avui pel lliurament però, per les mesures de precaució pel Coronavirus, ho suspenem. El que sí que acordem és portar el premi a casa seva i la regidora d’ensenyament, la Leo, els truca al matí.
Per això per la tarda la Leo i jo anem a lliurar el premi a la Miriam, la Marta, la Marta V i la Jade pel mèrit escolar de 6è de primària, 4rt d’ESO i 2n de batxillerat del curs 2018/19.
Els anirà bé per aquestes setmanes d’estar-se a casa poder treballar amb la tauleta o el portàtil! Moltes felicitats a totes per l’esforç i les notes!

I després a casa complint les recomanacions, fent teletreball i en contacte permanent amb la resta de l’equip de govern pel mòbil i l’ordinador. Per la nit tota la família al sofà mirant una de les pel·lícules de “Piratas del Caribe”! Però no l’acabo de mirar perquè es publica el Decret de mesures a prendre a partir de la mitjanit i comencen les trucades, whatsapps i correus amb els regidors i regidores de l’equip de govern, al secretària municipal i la cap de premsa, per preparar la nota informativa per publicar a les xarxes socials i ebando municipal.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari