Dimarts 10 de març: matí de Fira d’ocupació i reunió al SOC i tarda de segona sessió de com relacionar-se amb adolescents

Dimarts 10 de març: matí de Fira d’ocupació i consell de seguiment del SOC i tarda de sessió de com relacionar-se amb adolescents.

A les 9 del matí va sóc a l’hotel Nuba de Coma-ruga, que obre portes la 1ra Fira d’Ocupació i emprenedoria a la comarca, organitzada per la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès i l’Eina, i amb la gran col·laboració de la Cambra de Comerç de Tarragona que és el motor de la fira.
Hi ha moltes empreses i molta, molta gent demandant de treball que segur que avui molts trobaran feina. L’Arantzazu, com a tècnica d’ocupació municipal, hi ha estat també tot el matí acompanyant els bisbalencs que hi han anat. És una bona iniciativa que segur que tindrà continuïtat en el temps!

A dos quarts d’11 del matí agafo el tren, des de Calafell, per anar a Barcelona. A les 12 del migdia assisteixo a la Comissió de seguiment del SOC a l’edifici del SOC. Hi vaig com a ACM i és la tercera comissió de seguiment a la que assisteixo. Molt interessant per tractar temes com l’avaluació dels últims anys, garantia juvenil, …
Tot un matí en temes d’ocupació treballant pel municipi, la comarca i el país!

I per la tarda assisteixo a la segona sessió de com relacionar-se amb adolescents, a càrrec de la Bea. Una sessió on parlem, comentem, escoltem, … Molt i molt recomanable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari