7 i 8 de març: cap de setmana de festes sorpresa de 50 i 80 anys, sopar de dones al Priorat i dia de la dona

7 i 8 de març: cap de setmana de festa de 50 anys, sopar de dones al Priorat, festa de 80 anys i dia de la dona.

El dissabte 7 de març a quarts de 12 del migdia ja som a la Societat preparant la calçotada/festa sorpresa del Santi pels seus 50 anys. Una festassa amb família i amics! És un any de números rodons de molta gent propera i s’ha de celebrar!

No sortim de la societat fins a quarts de 9 del vespre, després de recollir i tenir el temps just per anar a buscar la Leo i la Judith i pujar cap al local del social del Priorat.
Les dones de l’associació de veïns del Priorat organitzen un sopar del dia de la dona i nosaltres és el segon any que ens hi apuntem. Allà ens trobem amb la Paqui i seiem amb veïnes del Priorat, amb moltes ganes de passar una bona estona!
Som més de cinquanta i sopem, ballem i riem molt i molt amb molt bona companyia. L’Àngels Cañellas, que ens acompanya al sopar, aprofita per convidar-nos a la presentació del seu llibre diumenge que ve al migdia al CMC, no hi faltarem! Ens donen un record del sopar i seguim amb festa!

El diumenge 8 de març és el dia de la dona, un dia que no hauríem de reivindicar si haguéssim arribat a la igualtat, per això cal seguir lluitant!
A la Bisbal els actes del dia de la dona es faran divendres que ve, organitzat per l’Associació de dones de la Roca Foradada i l’Associació de la Gent Gran.
Doncs avui a quarts de 9 acompanyo a l’Aniol a jugar a escacs amb el club d’escacs de la Societat. L’acompanyo perquè ha d’acabar deures i així marxarem de seguida que acabi la partida. Quan marxem la majoria encara no han acabat, però al migdia ens comenten que l’equip ha guanyat!! Moltes felicitats perquè, a més, juguen en una categoria on són el municipi més petit que hi participa, i això té més mèrit encara.

Al migdia anem cap al restaurant la Posada, a Sant Pere Molanta, per celebrar els 80 anys del Rafel amb família i amics. Un dinar sorpresa que gaudeix molt! El dinar boníssim i fins quarts de 6 de la tarda no marxem.

Un gran cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari