Dijous 5 de març: assemblea Mancomunitat de l’Albornar, l’IES Coster de la Torre amb el dia de la dona treballadora, presentació de l’informe de la FEGP i presentació dels pressupostos a Can Gordei

Dijous 5 de març: assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar, manifest del dia de la dona treballadora, presentació de l’informe de la FEGP de cojuntura econòmica i presentació dels pressupostos municipals 2020 a Can Gordei

A les 9 del matí la Judith, la Leo i jo som a Idiada, per assistir a l’assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar. És la primera assemblea d’aquest 2020 i tenim varis temes i importants a l’ordre del dia. Ens reunim els alcaldes i dos regidors dels quatre municipis que en formem part (Albinyana, Santa Oliva, Banyeres i la Bisbal). Avancem feina!

Després a l’Ajuntament seguim amb propostes per la Junta de Govern que convocarem aquest migdia pel dilluns que ve.

A la 1 del migdia baixem a baix perquè estan a punt d’arribar els alumnes de 4rt d’ESO de l’IES Coster la Torre per reivindicar el 8 de març, dia de la dona treballadora.
Porten una pancarta i testimonis de grans dones que pengen a les finestres de l’entrada. També llegeixen un manifest reivindicatiu i, un gran detall, ens regalen unes roses liles fetes pels alumnes de l’USI. Moltes gràcies!
A part, coincideix que l’Associació de Dones la Roca Foradada ha penjat la pancarta pel dia de la dona, una pancarta feta per la Zara, molt xula!! Felicitats a l’institut per la iniciativa i també a l’associació de dones!

Amb l’Arantzazu marxem de seguida cap al Vendrell, per assistir a la presentació del 46è informe de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) de cojuntura econòmica del 2n semestre de 2019 al Baix Penedès.
Acostumo a assistir a aquestes presentacions semestrals perquè són molt interessants, ja que és un estudi rigorós del creixement, ocupació, … temes macroeconòmics i microeconòmics interessants de conèixer.
Avui el presenten la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras i en David Moreno d’ActivaProspect. Molt interessant!

A quarts de 7 de la tarda ja som al local social de Can Gordei bona part de l’equip de govern, per fer l’última explicació dels pressupostos municipals 2020. Ja els hem explicat al Priorat, Miralba, Can Gordei i el nucli i avui acabem al local de Can Gordei.
És el primer any que ho fem i ha tingut molt bona resposta, ja que ha vingut molta gent i gent de diferents nuclis a diferents llocs. Avui una vintena de veïns i veïnes ens han acompanyat escoltant, preguntant i interessant-se pels pressupostos. Gràcies per venir!
Un acte de transparència, retiment de comptes, responsabilitat de govern i de ser més propers.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari