Dimarts 3 de març: ocupació, urbanisme, dia de la dona i adolescents

Dimarts 3 de març: roda de premsa de la 1ra Fira per l’ocupació i emprenedoria, obertura de sobres pel curs de formació, reunió d’urbanisme, jersei de les Gitanes pel dia de la dona i comencem el curs de com relacionar-se amb adolescents

Començo el dimarts assistint a la roda de premsa al Consell Comarcal, per la 1ra Fira per l’ocupació i l’emprenedoria que s’organitza la setmana que ve. Es fa des de la Xarxa d’Ocupació comarcal, l’Eina i la Cambra de Comerç de Tarragona. La Cambra de Comerç és clau per l’organització, ja que fa 3 anys que l’organitzen a Tarragona amb molta assistència d’empreses, de demandants de feina i on es tanquen contractes que, a dia d’avui, continuen.
Segur que anirà molt bé!

Torno a l’Ajuntament i a les 12 del migdia obrim els sobres per la licitació del curs de formació ocupacional. És també dins la Xarxa d’ocupació comarcal i aquesta part ens tocava fer-la a l’Ajuntament. S’han presentat dues empreses i ara la taula de valoració ha de seguir el que estableixen les bases per fer les puntuacions i adjudicar el curs.

Al migdia tenim reunió d’urbanisme, per anar fent el seguiment dels temes que tenim sobre la taula i la coordinació de noves propostes.

Per la tarda vaig un moment a la Botiga de la Gemma, per comprar el jersei lila de les Gitanes de la Bisbal, pel dia de la dona! Tot i que me’l posaré el dia que l’Associació de Dones i l’Associació de Gent Gran, han organitzat per commemorar-lo.

I a les 7 de la tarda comencem el curs o les xerrades de com relacionar-se amb els adolescents. És a càrrec de la Bea Garcia, que ja coneixem i que és una gran professional i gran persona. Les dues hores passen volant!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari