Divendres 28 de febrer: comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua i marxem cap a Perpinyà!

Divendres 28 de febrer: comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua i marxem cap a Perpinyà

Aquest matí la Leo (regidora del servei d’abastament d’aigua) i jo, juntament amb tècnics municipals, ens reunim amb Aqualia per la primera comissió de seguiment del servei d’abastament d’aigua i clavegueram d’aquest 2020.
Repassem els temes pendents de les últimes comissions de seguiment i en tractem de nous.

Al migdia ja estem i la Judith em passa a buscar per anar a Perpinyà. Demà volem ser a la concentració organitzada pel Consell per la República a Perpinyà, acompanyant al President Puigdemont i els Consellers Ponsatí i Comin en terres catalanes!
Hem quedat vuit amigues i conegudes del PDeCAT per anar-hi juntes i hi anem en dos cotxes. Nosaltres parem a l’estació de servei del Montseny per recollir la Remei i l’Elvira.
El camí se’ns fa curt parlant i parlant, rient i rient! Entrem a França i anem a St. Cyprien on hi tenim l’hotel i esperem que arribin les altres quatre.
Aprofitem per fer una volta i, quan arriben la resta, anem cap a Perpinyà per veure on es fa l’acte de demà, on podem aparcar, …
Ara ja hi som totes: la Remei, l’Elvira, l’Esther, l’Eva, la Maribel, l’Annabel, la Judith i jo.
A Perpinyà ja ho tenen tot a punt, veiem l’escenari i tot l’espai. Aprofitem per donar una volta per la ciutat i sopar.
No havia estat mai a Perpinyà i m’agrada molt! Una ciutat però acollidora, tranquil·la i comercial. Després de sopar tornem a l’hotel i, abans d’anar a dormir, fem el ressopó amb productes de casa nostra: pastissets de Tortosa, coca i embotits del Montseny i cava del Penedès!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari