Dijous 27 de febrer: assistim a la jornada d’emergències per les corporacions locals

Dijous 27 de febrer: matí a l’Ajuntament i tarda al 112 amb jornada d’emergències

Al matí reunions a l’Ajuntament per temes de polígons, comunicació i la revista municipal.

Al Migdia marxem cap a Reus, a l’edifici del 112, per assistir a la Jornada d’emergències per a les corporacions locals.
Hi assistim tres membres de l’equip de govern: Félix Villazán (regidor de seguretat ciutadana), Leo Uceda (regidora de medi ambient i via pública i Agnès Ferré (alcaldessa); i dos tècnics: el responsable del servei de brigada municipal i membre de l’ADF Clot de Bou i el responsable del servei d’informació i inspecció municipal.

Està organitzat pels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, adreçat a les administracions locals per donar pautes de com actuar i relacionar-se amb els cossos de seguretat i d’emergències del Departament d’Interior en cas de situacions d’emergència, com poden ser els incendis forestals, inundacions o grans nevades.

Intervenen el Sr. Joan Carles de la Monja, director de Serveis Territorials d’Interior a Tarragona; el Cap de la unitat territorial del cos de bombers de la Generalitat, de la Regió d’Emergències del Camp de Tarragona; la Sots directora de la regió policial del Camp de Tarragona, del cos de Mossos d’Esquadra; la Cap de servei de protecció civil a Tarragona i el Cap del servei Català de Trànsit a Tarragona.
Acabem a les 7 de la tarda. És una jornada molt interessant per saber el funcionament, procediment, … de com actuar des dels Ajuntaments en situacions d’emergències. Informació molt important pels polítics municipals que comencen en aquesta legislatura i molt important també refrescar la informació pels que portem més temps, tant polítics com tècnics.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari