22 i 23 de febrer: gran cap de setmana de Carnaval a la Bisbal!

22 i 23 de febrer: cap de setmana de Carnaval a la Bisbal!

El dissabte 22 de febrer per la nit anem al sopar-ball, com cada any, a la Societat. Hi anem tota la família i uns quants ens disfressem. La Judith i jo ja fa uns quants anys que hi anem disfressades i enguany, de Harry Potter.
El sopar preparat per la Junta i el restaurant Ull de Llebre, molt bo!
Al sopar som unes 130 persones que, després de sopar, ballem amb els tradicionals balls del ball del barret i el ball del fanalet, entre d’altres.
Nosaltres marxem a quarts de 2 de la matinada, tot i que la festa continua.

El diumenge 23 de febrer a les 9 del matí ja sóc a Cal Gornal, al tradicional esmorzar de Carnaval de la carrossa.
Esmorzar que paguem entre tots i que és dels millors: brasa a punt per coure salsitxa, cansalada i botifarró blanc i negre. Tot regat amb aigua i vi i cava de la cooperativa i un bon cafè al final. Res millor per agafar energia per seguir el Carnaval!

Torno cap a casa i a les 12 del migdia torno a ser a Cal Gornal, per acabar de preparar-nos per la rua.
Som gent diversa, de diferents edats però que ens uneix les ganes per passar-ho bé per Carnaval! Enguany aquesta carrossa fa 20 anys seguits que surt el diumenge de Carnaval, jo deu fer uns cinc anys que m’hi vaig afegir i enguany s’hi afegeix la Paqui, regidora.
Per celebrar aquests vint anys, cadascú va vestit d’una de les disfresses d’aquests 20 anys. Trio la d’Alícia al país de les meravelles.

Ens trobem cinc carrosses/grups: la de “Coco”, de la selva, de marcians, els Esventats i nosaltres. A part de molta gent disfressada que s’hi afegeix. Una rua organitzada per la Societat i oberta a tothom qui hi vulgui participar, gran carnaval! Ens trobem amb el Feliu i fem la foto oficial!

Acabem a quarts de 3 del migdia i, després de canviar-nos, anem a dinar a l’Ull de llebre. Ens l’hem guanyat el dinar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari