Dijous gras, 20 de febrer: Consell de Direcció del SOC, convocatòria de Junta de Govern i reunió de seguiment d’expedients

Dijous gras, 20 de febrer: Consell de Direcció del SOC, convocatòria de Junta de Govern i reunió de seguiment d’expedients.

Avui és dijous gras i comença el carnestoltes! És dia d’entrepà de truita o de botifarra d’ou. M’agrada molt el Carnaval i ja tenim tota una tradició fixada: divendres a veure la rua del Vendrell, dissabte sopar i ball a la Societat (la Judith i jo ens disfrassem cada any), diumenge al matí participem a la rua de la Societat i per la tarda a l’espectacle infantil de disfresses al poliesportiu municipal organitzat per Club sXX.
I dilluns ja s’ha acabat el carnaval i tornem a la rutina!

A les 10 del matí agafo el tren a Calafell fins a l’estació de Passeig de Gràcia i després el metro fins al Poble nou per anar a l’edifici del SOC, pel Consell de Direcció del SOC.
Del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) he assistit a dues Comissions de Seguiment però avui és el primer Consell de direcció que assisteixo. Hi vaig com a titular de l’ACM (Associació Catalana de Municipis), tot un repte!
Presideixen aquest Consell de Direcció el conseller de treball, afers socials i famílies Chakir El Homrani i la nova directora del SOC.
El primer punt és la presentació de la nova directora del SOC, la Sra. Ariadna Rectoret. Després aprovem l’acta de l’últim Consell de Direcció i la memòria del Consell de Direcció del SOC del 2019.
Finalment ens expliquen l’elaboració de l’estratègia catalana per l’ocupació ECO-Q-2021-2030, un projecte important i bàsic pels propers anys. Acabem amb vàries intervencions a dos quarts de 2 del migdia. Pel tren de tornada vaig signant la convocatòria per la Junta de govern de dilluns que ve.

Arribo a casa a les 4 de la tarda i a quars de 6 vaig cap a l’Ajuntament a fer feina i repassar propostes de la Junta de dilluns i del Ple de dimarts.
I a les 7 de la tarda el Félix i jo tenim una reunió. Avui fem l’última amb diferents treballadors sobre expedients tramitats. Reunió important per continuar oferint bon servei.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari