Dilluns 17 de febrer: reunió d’Integra’ls, xerrada a l’institut i explicació dels pressupostos al local social de l’Esplai

Dilluns 17 de febrer: reunió d’Integra’ls, xerrada a l’institut i explicació dels pressupostos municipals 2020 a l’Esplai.

Aquest migdia ens reunim l’Arantzazu, tècnica d’ocupació, i jo amb el Josep Gilabert, cap de producció de la Fundació Santa Teresa i l’empresa Adecco, amb la Pilar Jové, directora de zona i la Susana Muñiz directora de la delegació del Vendrell. El motiu és el projecte Integra’ls, de formació i ocupació per persones en exclusió social o en risc d’exclusió social.
Fa un any que està en marxa el projecte Integra’ls i anem fent reunions per valorar la tasca feta i els objectius aconseguits i també per programar accions a futur. La primera reunió és amb Addecco, qui ha col·laborat i segueix col·laborant amb el projecte Integra’ls amb formació, càpsules informatives i amb insercions. És un gran actiu de la mà de la Susana!

A les 6 de la tarda la Leo, regidora d’ensenyament i jo, anem a l’institut Coster la Torre per la xerrada que ha organitzat juntament amb Jove Baix Penedès “I desprès de l’ESO, què?”. Està destinada a famílies i alumnes de 3r i 4rt d’ESO, sobretot de 4rt d’ESO. Nosaltres hi anem com Ajuntament i com a mares!
Una xerrada molt interessant, tot i que no ens hi podem quedar fins al final perquè anem al local social de l’Esplai.

Seguim amb les rondes d’explicació dels pressupostos 2020 als bisbalencs i bisbalenques, i aquesta tarda toca al local social de l’Esplai. Com sempre hi anem l’equip de govern, menys la Paqui que no pot venir, i expliquem els pressupostos a una dotzena de persones de l’Esplai, de la Masieta, de Can Gordei i del nucli. Molt bé perquè ja vam dir que explicarem el mateix a tot arreu i això ho demostra!
Ha anat molt bé, com a tot arreu i el millor són les preguntes i comentaris de després tant si és del pressupost com si no. Una bona manera d’explicar i escoltar!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari