15 i 16 de febrer: cap de setmana d’aniversari de 100 anys, de conferència castellera a la Societat i de la Cursa Ciclista al Baix Penedès

15 i 16 de febrer: aniversari centenari, conferència de castells a la Societat i X Cursa social de la penya ciclista del Baix Penedès.

Dissabte 15 de febrer al matí anem a la Residència El Colomer per celebrar el centenari del bisbalenc Pere Guixer. El Pere ve venir a la Bisbal fa molt sanys, per feina tot i que ara és a la residència. Una gran persona que avui compleix 100 anys!
Fer 100 anys amb el cap clar i rodejat de la família, no té preu! Cent anys de vivències, d’èpoques molt diferents, amb gran experiència i saviesa. Per molts anys Pere i família!

Per la tarda anem a la segona conferència dins el 23è cicle de conferències de temàtica castellera, a la Societat, organitzades pel Salvador Ferré i el Josep Anton Ramon. Avui el Santi Terraza amb “50 anys de presència castellera a Sitges: castellers de Sitges (1971-1988) i Jove de Sitges (des de 1993)”.
Una conferència interessant i amena. Gràcies als organitzadors per oferir-nos un any més, el cicle de conferències castelleres.

El diumenge 16 de febrer a les 10 del matí, la Leo regidora d’esports i jo anem a l’avinguda Diputació per veure la meta volant de la Cursa Ciclista al Baix Penedès, a la X Gran premi social del Baix Penedès.
Més de 200 corredors passen a gran velocitat, però encara ens dona temps a veure el corredor bisbalenc Robert Vallés, que queda quart en la meta volant. Felicitats!

Després marxo cap al Vendrell per veure l’arribada i pel lliurament de premis. Allà em trobo amb alcaldes de la comarca, patrocinadors de la cursa i en Joan Plana, responsable del servei d’esport a Tarragona. Saludo també en Francesc León, que ja comptava trobar-me’l! És entrenador de l’equip que ha guanyat la categoria d’equips i el conec d’estudiar junts l’EGB. En aquells anys ja era un gran ciclista. El premiat de la meta volant a La Bisbal és Carles Juncosa, felicitats!

Finalment el Robert Vallès ha quedat classificat en 36na posició en la general i 12è en la categoria d’elit. Moltes felicitats Robert! I també felicitar a la organització i agrair donar prioritat al ciclisme, tan arrelat a la comarca.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari