Dijous 13 de febrer, reunions, consell d’alcaldia de la comarca i sopar amb la Laura Borràs

Dijous 13 de febrer: reunions de treball, taula de treball de les alcaldies comarcals i sopar de dones a Barcelona

Aquest matí fem quatre reunions de treball amb el personal municipal, per àrees i repassant les tasques en curs. Reunions profitoses per seguir en l’excel·lència en el servei a la ciutadania!

A les 5 de la tarda els alcaldes i alcaldesses de la comarca, juntament amb els diputats i diputades del Baix Penedès a la Diputació de Tarragona, ens reunim al Consell Comarcal. El motiu és posar sobre paper el que vam estar parlant al Consell d’alcaldia d’ahir, sobre la manca d’inversions en la proposta de pressupost de la Generalitat 2020. Arribem ràpidament a consens per ser, tots i totes, coneixedors de les mancances de la nostra comarca per reclamar-hi inversions importants.

I al vespre la Judith i jo marxem cap a Barcelona, per sopar amb un grup de dones del Pdecat i JuntsXCat. És el tercer o quart sopar al que hi assisteixo i sempre amb una convidada especial. Avui la convidada és la diputada al Congrés dels diputats Laura Borràs, de JuntsXCat.
Sopem al restaurant Sempruniana de l’Ada Parella, en un reservat per poder parlar i riure tranquil·lament.
Coincideixo amb amigues i companyes de partit com l’Esther, la Remei, la Montse, entre d’altres i també la Maria i la Bea, amb qui vam estudiar juntes el Màster en Govern local fa uns quanta anys.
Un sopar boníssim, amb bona companyia, bona conversa, … no es pot demanar res més que estones com aquesta!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari