8 i 9 de febrer: cap de setmana d’escapada a Madrid

8 i 9 de febrer: cap de setmana a Madrid

Dissabte al migdia marxem amb AVE cap a Madrid de cap de setmana de regal del Sant! Agafem l’AVE a l’estació del Camp de Tarragona i al migdia arribem a l’estació d’Atocha.
Anem a l’hotel a deixar les bosses i cap a dinar. Dinem puntuals perquè a les 5 anem al teatre Rialto per veure “La jaula de las locas“, dirigida per l’àngel Llàtzer i el Manu Guix. Quan la van fer a Barcelona no la vam anar a veure i per això fem aquesta escapada.
Recordava la pel·lícula però el musical supera qualsevol expectativa! Els protagonistes avui no són ni l’Àngel Llàtzer ni l’Ivan Labanda, però són boníssims! Aneu-la a veure si en teniu ocasió!!

Al sortir, quedem amb uns amics que viuen a Madrid i que ara feia uns quants anys que no vèiem. Anem a fer una volta i a sopar. Tenim moltes coses per explicar-nos d’aquests darrers anys!

Diumenge al matí anem al Museu del Prado. Hi vam anar fa molts anys però ens venia de gust tornar-hi. Ens hi passem unes tres hores gaudint de les obres de Goya, el Greco, Velázquez, … Un gran museu que val molt la pensa de visitar i revisitar.
Dinem i passegem pels carrers i avingudes, amb tranquil·litat. A mitja tarda agafem l’AVE de tornada i a les 9 del vespre ja som a casa.
Dos dies de desconnexió, cultura, amics i carregar piles!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari