Dimecres 5 de febrer: reunió amb la nova junta de l’Associació de la Gent Gran i sopar de dones amb la Roca Foradada per Santa Àgueda

Dimecres 5 de febrer: reunió de presentació de la nova junta de l’Associació de la Gent Gran i sopar amb l’Associació de Dones la Roca Foradada per Santa Àgueda.

Aquest migdia rebo, juntament amb Paqui regidora de la Gent Gran, a la nova junta de l’Associació de la Gent Gran. La junta està formada per la Ma Teresa com a presidenta, el Juan de vicepresident, el Manolo de tresorer, la Núria de secretària i la Ma Teresa, l’Àngels i la Montse de vocals.
Una junta animada, amb nous projectes i alegria. Gràcies per venir a explicar-nos-ho i a continuar!

Al vespre, com cada any assisteixo, acompanyada de la Judith, la Leo i la Paqui, al sopar de dones de l’Associació de Dones la Roca Foradada, en honor de Santa Àgueda. Avui sopem a la sala gran del CMC (Centre Municipal de Cultura), amb unes taules ben parades i molt bona companyia. Avui amb una gran absència: la Roser.
Van arribant les sòcies i la majoria porten truites pel sopar, truites diverses i boníssimes: de verdures, de carxofes, de bolets i pernil, de bacallà, mongetes i botifarra,…
Al mig de la taula hi ha xató i després agafem els trossos de truita que volem. Un gran sopar amb els típics postres: la mamelleta de Santa Àgueda, i després fruits secs! Passem una bona vetllada.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari