Dimecres 29 de gener: a Barcelona amb el SOC per l’ACM i a Tarragona amb la Diputació pel PAM

Dimecres 29 de gener: reunió a Barcelona al SOC per l’ACM i a Tarragona a la Diputació pel PAM.

A les 8 del matí agafo el tren per anar a Barcelona i assistir a les 10:00h a la Comissió de Seguiment del Consell de Direcció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya), com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis). És la segona comissió a la que assisteixo i és molt interessant. Parlem sobre l’elaboració de l’estratègia catalana per l’ocupació 2021-2029, tot un repte!
A les 12 del migdia agafo el tren de tornada i durant el trajecte, tant d’anada com de tornada, aprofito per llegir i enviar correus, signar documents, … treball de l’Ajuntament a distància!

A les 5 de la tarda la Judith i jo som a Tarragona, a la Diputació de Tarragona per escoltar l’explicació sobre el PAM (Pla d’Acció Municipal).
Primer la presidenta de la Diputació ens ha explicat, a grans trets, les novetats del PAM. I després la diputada Marta Blanch ens n’ha explicat els detalls.
El PAM és la subvenció més important que rebem els ajuntaments de la Diputació de Tarragona per inversions durant la legislatura. Durant la legislatura anterior, el PAM va finançar el local social de la Miralba i part de la primera fase de les obres del poliesportiu municipal, que esperem que comencin ben aviat!
Ha estat una explicació interessant i ara ens toca posar-nos a estudiar i decidir quines inversions hi presentem.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari