Divendres 24 de gener: casament civil, reunions i inici de la Festa Major d’hivern

Divendres 24 de gener: celebració de casament civil, reunió per neteja i desbrossament de carrers, seguim amb la licitació del bar de Can Gordei i comença la Festa Major d’hivern amb la nit jove.

Avui divendres ja tenim un dia d’hivern sense pluja ni vent, de moment…
La Leo, regidora de mediambient, i jo ens reunim amb una empresa per parlar de la prova pilot per aquest any de neteja i desbrossament d’herbes dels carrers del municipi. Tenim molts quilòmetres de carrers, la majoria asfaltats però alguns no i això, més el fet que tenim nucli i urbanitzacions, fa que per oferir el millor servei calgui estudiar i posar a la pràctica quin sistema és el millor per cada lloc. Tant de neteja de carrers com de desbrossar d’herbes. A finals d’any ja tindrem les necessitats de cada lloc i la millor manera de mantenir-ho.

Després celebro un casament civil de la Cinthia V. i el José M. Felicitats parella!

Al migdia seguim amb el procediment de la licitació per gestionar el bar, botiga i local de Can Gordei. En uns dies ja estarà aclarit i en funcionament!

Per la tarda comença la Festa Major d’hivern, organitzada per la Societat. La tarda és pels infants i els Esventats organitzen jocs i berenar. No hi puc anar però em consta que hi havia molta gent i s’ho han passat molt i molt bé!
La nit és la nit jove, organitzada també pels Esventants amb les actuacions de Ràdio Esventada, Dj Rambla, JaMaiCat i Banjubass.
A les 11 de la nit ja hi som però marxem a 1 quart d’1 que ja estem cansades! A aquella hora Ràdio Esventada, amb l’Otger, el Pau i el Jordi, ja estan actuant i mica en mica va arribant el jovent.
Que us ho passeu bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari