Dijous 23 de gener: marxa la tempesta i surt el sol

Dijous 23 de gener: reunions amb empreses i amb els associacions de veïns

Aquesta nit ha plogut fort i intensament, però ha anat afluixant i fins i tot ha sortit el sol.

A l’Ajuntament el matí he estat en reunions amb empreses i acabant de signar les propostes i la convocatòria per la Junta de Govern de dilluns que ve.
Per la tarda tenim reunió amb les associacions de veïns del municipi (Miralba, Can Gordei, Esplai i el Priorat). Els vam citar la setmana passada per avui per comentar-los dos temes.
Hem quedat a quarts de vuit i hi som tot l’equip de govern. Han vingut dos representants de cada associació, menys de l’Esplai que els ha sorgit un imprevist i no han pogut assistir, però demà els enviaré un correu amb el resum.
Els dos temes de la reunió d’avui són:que en poques setmanes comencen les obres de construcció de la rotonda a la C-51 i els hem explicat el procediment i afectacions. Ens avisaran abans de començar i ho explicarem i publicitarem pels canals habituals. I després els expliquem que, durant aquest mes de febrer, l’equip de govern anirem a cada local a explicar el pressupost de l’Ajuntament per aquest 2020. A la revista Torre de Guaita, que aquests dies rebreu a casa, ja ho ha els llocs i horaris i la setmana que ve també ho publicitarem per les xarxes. Hi haurà xerrades al local social del Priorat, de la Miralba, de Can Gordei, de l’Esplai i a l’auditori del Centre Municipal de Cultura.
És important que tots coneguem com està format el pressupost, quins ingressos hi ha, quines despeses fixes de serveis, d’empleats, d’inversions, …

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari