Dilluns 20 de gener: reunió preparatòria dels 3 Tombs

Dilluns 20 de gener: Sant Sebastià i reunió dels 3 tombs.

Avui és Sant Sebastià i és la Festa Major petita o d’hivern de la Bisbal, ja que Sant Sebastià és el co-patró de la Vila. Durant molts anys, dues entitats organitzaven festes i balls i actualment és la Societat qui organitza la Festa Major petita. Serà de divendres a diumenge vinent, sense parar! Us hi espero!

Aquest matí tinc vàries reunions i a les 7 de la tarda ens reunim amb l’antiga associació dels 3 tombs de La Bisbal. Durant molts anys l’associació organitzava la gran festa dels 3 tombs, en col·laboració de l’Ajuntament, fins que un alcalde va “prohibir-los” durant 7 anys. Quan al 2015 vam entrar a l’equip de govern, una de les primeres coses que vam fer va ser tornar a organitzar aquesta festa.
Els membres de l’Associació ja no es veien en cor d’organitzar-ho per edat i perquè la normativa ha canviat molt. Així que vam agafar la organització, fent l’Ajuntament soci de la Federació Catalana dels 3 Tombs.
Gràcies a la Judith, regidora de cultura, a l’ex-associació dels 3 Tombs i als voluntaris, els 3 Tombs de la Bisbal tornen a ser una realitat!
Doncs a la reunió d’avui la Judith ha comentat els carros que havien confirmat l’assistència i hem repassat altres qüestions importants pel dia 29 de març, que serà el dia que se celebrarà.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari