Divendres 17 de gener: acomiadem al Joan i la Montse, reunió amb carreteres, lliurament d’ISO a Cellers Domenys i cursa solidària

Divendres 17 de gener: acomiadem al Joan i la Montse, reunió amb carreteres de la Generalitat, assisteixo al lliurament de la certificació ISO a Cellers Domenys, tarda amb la cursa solidària de l’escola Ull de Vent i acabo el divendres amb la rifa del porc al Vendrell i mirant el Polònia en família

Avui és un dia trist, primer acomiadem al Joan de cala Joana, un veí bisbalenc ja gran que ens ha deixat. El Joan té una gran família que l’ha acompanyat fins l’últim dia i en pot estar ben orgullós.
Després la Judith i jo anem cap al Vendrell per acompanyar al Jordi i família en el comiat de la Montse, de Llorenç. A la Montse no li tocava marxar encara, no és llei de vida, sinó fruit d’una de les malalties mortals en molts casos durant aquestes últimes dècades i que no entén d’edat ni salut. Ha estat una gran lluitadora fins al final amb el Jordi sempre al costat. Un comiat emotiu on persones properes a ella l’han recordat amb textos, poemes i cançons.

La vida continua, valorant molt més la salut que tenim avui i que hem de gaudir de la vida i l’instant perquè no sabem quin dia arribarem al final del nostre camí.
I seguim amb una reunió molt important amb carreteres de la Generalitat, per les obres imminents de la rotonda a la C-51. Un projecte que vam engegar just començar la legislatura 2015/19, on el juliol de 2017 vam signar amb el Conseller Rull i el president de la Diputació Josep Poblet, aquest projecte que aviat començarà. Una gran notícia que ja tenim a tocar!

Al migdia el Feliu i jo anem cap a Sant Jaume, ja que Cellers Domenys ens ha convidat al lliurament de la certificació ISO 22000 per part de l’empresa AENOR. A l’acte hi assistim alguns dels alcaldes dels municipis on les cooperatives formen part de Cellers Domenys: de Sant Jaume dels Domenys, de Rodonyà, de Blancafort i jo mateixa.
També assisteixen en Josep Vidal i Fàbrega Director General d’Economia Social, Tercer Sector i Cooperatives del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Eva Subirà Directora de la Delegació a Catalunya de l’empresa AENOR Internacional i Magí Baltà President de Cellers. Aixó com els membres de la Junta de Cellers Domenys, també del Jaume Junqué que és el president de la cooperativa de la Bisbal dins Cellers Domenys.

Acabant aquest acte marxo cap a la Bisbal i, sense dinar, vaig cap a l‘escola Ull de Vent per la Cursa solidària que organitzen un curs més.
Enguany és per la Marató de TV3 per les malalties minoritàries que havien de fer al desembre just abans de la Marató, però es va canviar perquè van ser aquells dies amb vent tant fort. Avui fa aire però no impedeix que se celebri!
Corren tots des de P3 a 6è de primària, amb els i les mestres de cada curs i la inestimable animadora, la Tresa! que anima als corredors i ens recorda a cada moment que estem corrent per la Marató i que podem col·laborar comprant punts de llibre.
Els alumnes de 6è de primària han fet varis punts de llibre per vendre i recollir fons per la Marató. Són tots molt xulos! Felicitats a l’escola per organitzar actes com aquest!

Per la tarda anem al Vendrell a fer varis encàrrecs i, per sorpresa, ens trobem amb el seguici de la rifa del porc. Un carro amb una imatge de Sant Antoni acompanyat de música. Avui és Sant Antoni, patró dels animals, i els seguim una bona estona pels carrers del Vendrell.
Arribem a casa i després de sopar mirem tots quatre el Polònia, que aquesta setmana ha canviat de dia i ho fan avui en comptes d’ahir. Compartim rialles al sofà per acabar la setmana.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari