18 i 19 de gener: cap de setmana a casa, de pluja, d’inici del campionat per equips del club d’escacs de la Societat i diumenge a la tarda de cinema Gaudí

18 i 19 de gener: dissabte a casa i diumenge plujós, d’inici del campionat per equips del club d’escacs de la Societat i cinema Gaudí

Dissabte 18 de gener és un dissabte tranquil. Al matí de compres per la Bisbal per tota la setmana: forns de pa, peixateria, fruiteries i supermercats. I per la tarda a casa fent feina de casa i amb l’ordinador. S’agraeix un dissabte així de tant en tant!

Diumenge 19 de gener ens aixequem amb pluja, molt poca que va calant i que fa que sigui un diumenge d’hivern. Esperem que diumenge que ve, que hi ha la trobada de Gegants de la Societat, faci bon dia!
A les 10 del matí vaig a la Societat ja que és el primer dia del campionat per equips de Catalunya. El club d’escacs de la Societat fa més de 40 anys que hi participa, jo també hi vaig jugar uns quants anys i ara és l’Aniol qui hi juga.
Avui hi participen el Toni, el Joan, el Josep, el Nando, el Cisco i l’Aniol, que juguen contra el Valls. M’ha alegrat veure-hi dos coneguts de Valls que hi juguen, el Jaume i la Judith.
M’ha fet molta il·lusió veure el Jaume, que feia uns 11 anys que no el veia, des que vaig marxar de l’oficina de Valls per anar a Torredembarra.
Aquest campionat per equips, organitzat per la Federació Catalana d’Escacs, comença avui i dura fins a mitjans del mes de març. El club d’escacs de la Societat avui juga amb el Valls i les altres jornades serà amb el Tarragona, Reus Ploms, Torredembarra, Riudoms, Calafell i Montblanc.

Per la tarda cap al Cicle Gaudí de cinema en català, amb la pel·lícula “El viatge de la Marta“. Avui les entrades les venen la Coral Antistiana. M’ha agradat, és una pel·lícula que s’entén, realista i que és per pensar, sobretot en el fet que els nostres actes tenen conseqüències i que s’han d’assumir i també que amb mentides no es va enlloc i que els pares, encara que a vegades faci ràbia reconèixer-ho, tenen raó!. Si podeu, aneu-la a veure!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari