Dijous 16 de gener: notícia trista, mesa de negociació, xerrada sobre salut i una gran sorpresa

Dijous 16 de gener: notícia trista, mesa de negociació del personal, xerrada sobre salut i una gran sorpresa.

Començo el dijous amb la trista notícia de la mort de la Montse, la dona de l’amic Jordi Marlés. Una dona lluitadora que ha aconseguit lluitar molts anys fins avui. Et trobarem molt a faltar.

Al migdia, a l’Ajuntament, tenim mesa de negociació amb els representants dels treballadors de l’Ajuntament (laboral i funcionaris). Tenim 4 punts a l’ordre del dia i 3 punts més que ens presenten quan la convocatòria ja està feta però que avui els tractem igualment.
Temes importants a tractar, sobretot de començar a parlar del desplegament de la RLT (Relació dels Llocs de Treball) de l’Ajuntament que vam aprovar l’abril de l’any passat. ÉS una feina que no es fa de manera immediata però que, anant avançant i amb consens, suposarà una millora i estabilitat pels treballadors municipals i un millor servei per la ciutadania.

Per la tarda tenim una xerrada molt interessant, a càrrec de la Yolanda Almagro, amb el títol “Quan la salut depèn de dos cervells”. És a l’auditori del CMC i la sala està ben plena!
La professora Yolanda Almagro ja fa uns quants anys que imparteix el curs de la memòria al Racó de la Gent Gran, és una gran professional!
La xerrada és molt interessant, una visió dels dos cervells, el cervell de dalt (el de pensar) i el de baix (el sistema digestiu, budells, …) com estan connectats i la importància de cuidar els dos amb l’alimentació i els hàbits de vida. Una visió a la que no hi estem acostumats i que té una gran importància.
Gràcies Yolanda per la xerrada i gràcies Paqui, regidora de gent gran, per organitzar-la!

Abans de marxar cap a casa, la Judith em dóna una gran sorpresa: un ventall de part de la Rossita. Un ventall únic, amb base de fusta i el meu nom, i amb puntes de coixí. ÉS una obra d’art, moltes gràcies!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari