Dimarts 14 de gener: reunió al SOC per delegació de l’ACM i acabo el llibre d’en Jordi Turull

Dimarts 14 de gener: comissió de seguiment del SOC i començo nou llibre.

Avui em llevo molt aviat, molt més que de costum, per agafar el tren a Calafell i després una bona estona de metro per ser a les 9 del matí a la direcció del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya). Hi ha Comissió de seguiment del SOC i hi assisteixo com a representant de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) a la Comissió de Seguiment del Consell de Direcció del SOC.
En formen part diferents organismes d’empreses, de sindicats i de municipis on, juntament amb el SOC, es debaten temes molt i molt importants.
Avui he rebut molta informació i molt interessant, des de garantia juvenil a fer balanç de les convocatòries del 2019 i enfocar les d’aquest any. Una gran experiència!

Al vespre a casa, acabo el llibrePersistim” d’en Jordi Turull. Molt recomanable per conèixer i viure a primera mà la història que ens està passant des de primera fila, explicada pel Jordi Turull amb tota l’emoció, sensatesa, respecte per tothom i una lluita i esperança que emana de les seves paraules que et fan seguir llegint i rellegint. Ja fa anys que admiro el Jordi i, després de llegir aquest llibre, encara molt més.
Avui començo un llibre totalment diferent: “El pintor d’ànimes” d’Ildefonso Falcones. D’aquest autor m’he llegit “L’església del mar“, “La mà de Fàtima” i “Els hereus de la terra” i tots m’han captivat. Espero que aquest també!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari