Dilluns 13 de gener: reunions, entrevista de la Marta,Junta de govern i reunió de govern

Dilluns 13 de gener: reunions, entrevista de la Marta, primera Junta de govern de l’any i reunió de l’equip de govern.

Matí i tarda de reunions diverses tant amb ciutadans com reunions internes, sobretot de planificació per aquest primer trimestre. Feina necessària!
Al migdia ve la Marta a fer-me una entrevista. La Marta estudia sociologia i està fent un treball sobre el funcionament d’un Ajuntament. Una reunió/entrevista molt interessant. Gràcies Marta i endavant, que estic convençuda que serà un gran treball!

A les 7 de la tarda fem la primera Junta de Govern, amb 12 punts a l’ordre del dia:
– aprovem l’acta de la Junta anterior

modifiquem la titularitat d’un rebut d’escombraries
– atorguem una targeta d’aparcament per discapacitats
– quatre propostes de regularització de nínxols del cementiri
– una proposta de targeta de punt verd
– dues propostes de retirada de vehicles de la via pública
– aprovació del 2n pagament del conveni amb Joventut Bisbalenca CF per la temporada 2019/2020
La Junta del 26/08/19 va aprovar el conveni amb Joventut Bisbalenca CF per la temporada 2019/2020 per 23.000€. Avui aprovem el segon pagament de 6.500€, tal i com s’indica en la clàusula quarta del conveni signat.
– Aprovació del conveni de col·laboració amb el CCBP per a l’execució dels programes d’ocupació 2020
Aprovem el conveni interadministratiu de col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Penedès i la resta d’ajuntaments de la comarca per a l’execució dels programes d’ocupació que formen part de l’Acord estratègic per al desenvolupament i ocupació del Baix Penedès 2020.
Conveni de 23.608,45€, 9.483,11€ són l’aportació de l’Ajuntament als projectes i 14.125,34€ els avancem l’Ajuntament i se’ns retornaran per subvenció del SOC de la Generalitat.
És un conveni per diferents projectes: Programes Innovadors i Experimentals de la «Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès»: 1.937,37€; Projecte Desenvolupament Local (AODL):419,65€; Projecte Desenvolupament Local (Pla d’acció): 425€; Projecte Treball i Formació (TREFO): 15.418,02€ i Projecte Enfeina’t: 5.408,41€
El 18 de setembre de 2019 el Consell d’Alcaldes del Baix Penedès vam aprovar per unanimitat l’Acord estratègic per al desenvolupament i l’ocupació del Baix Penedès 2020, el qual insta a sol·licitar diferents subvencions al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), amb l’objectiu de millorar el desenvolupament econòmic i l’ocupació del Baix Penedès. S’han presentat sol•licituds de subvenció pels programes detallats anteriorment.

I quan acabem la Junta i fins a quarts de 10 del vespre, fem reunió d’equip de govern, on cadascú parla de les seves àrees amb comentaris, propostes, novetats, … Aquesta legislatura gaudeixo molt de tenir els companys de govern que tinc!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari