24 i 25 de desembre: nit de Nadal i dia de Nadal!

24 i 25 de desembre: vigília de Nadal i Nadal jugant al Monopoli i al Trivial, cine, sopars i dinars en família, missa del Gall, representació de l’evangeli a l’església i fer cagar el tió.

Dimarts 24 de desembre al matí anem a comprar, a la Bisbal, els últims retocs pels dinar de Nadal i Sant Esteve. Abans de dinar l’Aniol i jo fem una partida al Monopoli.
Per la tarda anem al cine per veure el IX episodi d’Star Wars, l’últim de la trilogia, que es diu “El ascenso de Skywalker“. sempre em perdo en aquestes pel·lícules perquè surten molts personatges i, tot i que m’agraden, no en sóc fan. Tot i així, és molt distreta i passa ràpid. Molt recomenable!
Al sortir del cine anem cap a l’hospital del Vendrell, ja que han traslladat al meu pare de Joan XXIII fins a l’hospital del Vendrell, bona senyal! Ara falta una prova i cap a casa, encara que venint dies de festa la prova no li faran fins a final de setmana.

A quarts de nou del vespre anem a casa ma germana a sopar i fer cagar el tió, per després anar a missa del Gall. Missa amb els cants de la Coral i l so de l’orgue, tot un privilegi. Aprofitem per veure el pessebre de l’església que han preparat els nens i nenes de catequesi juntament amb les catequistes i les famílies. Ja som a Nadal!

Dimecres 25 de desembre, dia de Nadal! A quarts de 12 del migdia anem a l’església per ajudar a la Mari que tot estigui a punt per la representació. Ja fa uns anys que els nens de catequesi preparen la representació de l’evangeli del dia de Nadal mitja hora abans de la missa de Nadal. I no hi falta cap detall! tot gràcies a la il·lusió dels nens i nenes de catequesi, als pares i mares de catequesi i les catequistes! Els hi surt molt i molt bé, felicitats!

Migdia de dinar de Nadal a casa, on hi som tots menys el meu pare que és a l’hospital però que, per sort, es troba bé i on també té un menjar especial de Nadal!
Taula decorada per l’ocasió sense oblidar els que no poden passar el Nadal amb les seves famílies per estar injustament empresonats. Enguany el menú és diferent i l’encarreguem a l’Ull de Llebre, que vol dir que està boníssim! Després de dinar, fem cagar el tió petits i grans i per la tarda, juguem al Trivila. A un trivial del Harry Potter que ha cagat el tió!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari