Dimarts 10 de desembre: primera reunió conjunta de seguretat ciutadana

Dimarts 10 de desembre: reunió periòdica d’urbanisme i reunió de seguretat ciutadana

Aquest matí fem la reunió periòdica d’urbanisme que ara, per diversos motius, feia unes setmanes que no fèiem. Anem repassant projectes en marxa municipals i projectes a punt d’acabar, n’anem fent el seguiment: local de la Miralba, pou de l’Esplai, depuradora de l’Esplai, poliesportiu municipal i cases dels mestres. També comentem els projectes privats, de particulars i empreses, per fer-ne el seguiment.

Per la tarda fem una reunió, on el regidor de seguretat ciutadana Félix Villazán, ha convidat dues persones de cada associació de veïns (Miralba, Can Gordei, Esplai i Priorat), l’inspector i sots-inspector de Mossos de la nostra àrea, el cap del servei d’informació i inspecció de l’Ajuntament i l’equip de govern. Ha estat una reunió profitosa per resoldre dubtes, parlar de la situació de robatoris el municipi, quines solucions estem treballant i unes explicacions interessants per part dels cossos de seguretat. Havíem fet reunions amb les associacions per separat, amb varis temes entre ells la seguretat ciutadana, però mai una reunió conjunta.
La seguretat ciutadana és bàsica, i cal treballar-hi i compartir informació. Treballant-hi junts farem més feina!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari