6 a 8 de desembre: tres dies a casa en família

6 a 8 de desembre: tres dies a casa, decorant l’arbre i el pessebre.

Cada any aquests dies del pont de la puríssima són per estar a casa, amb la família. Dijous a la nit gaudint dels llums de Nadal encesos a tot el municipi, gràcies Feliu per la bona feina!

Dissabte al matí, com cada dissabte, fem la compra setmanal a les botigues del poble. Avui és especial perquè les Tresines han posat parada per vendre les manualitats de Nadal que han estat preparant durant dies. Són manualitat nadalenques molt i molt maques! De seguida acaben tot el que han preparat però agafen encàrrecs per qui els hi demana. Jo els compro dues ampolles amb llum, un arbre i dos pins. Les dues ampolles i l’arbre presidiran la taula del dia de Nadal i les altres festes. Tots els diners recaptats van a la caixa de solidaritat dels nostres presos polítics. S’acosten dates que són molt més dures per ells i les seves famílies. Des d’aquí una abraçada ben forta! Molt orgullosa de les Tresines bisbalenques!

Dies de família, de celebració d’aniversari, decorar l’arbre de Nadal, fer el pessebre i mirar pel·lícules entranyables en família com “El club de los poetas muertos“. I tot sense sortir de La Bisbal. Què més es pot demanar?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari