Dimecres 4 de desembre: reunions, nou número de “Torre de Guaita”, Ple al Consell Comarcal i ulleres noves

Dimecres 4 de desembre: matí de reunions, nova revista “Torre de Guaita”, tarda de Ple al Consell Comarcal i ulleres noves!

Aquest matí de dimecres, plujós i ventós, he estat a l’Ajuntament amb vàries reunions. Va plovent però, per sort, plou bé.

Tenim el nou número de la revista municipal “Torre de Guaita“, que començaran a repartir. Hi expliquem novetats com els pressupostos 2020, activitats, festes, …Us recomano que la llegiu.

Per la tarda vaig al Vendrell, primer a recollir les ulleres noves a l’òptica de tota la vida. Feia 5 anys que portava les mateixes ulleres i em venia de gust canviar. Quan portes les ulleres sempre, perquè sense no hi veus gaire, és molt important triar unes ulleres que t’agradin i t’hi sentis bé. La roba, el pentinat, … es pot canviar més sovint però les ulleres no i diuen molt de la personalitat de cadascú.
Surto de l’òptica amb ulleres noves, molt contenta!

A quarts de 8 del vespre, ara ja no plou, vaig al Ple del Consell Comarcal del Baix Penedès. L’últim Ple d’aquest 2019. Tenim 18 punts a l’ordre del dia, d’on destaco l’adhesió a l’Agrupació de Municipis titulars de Transport Urbà (AMTU). Som ja uns quants municipis que hi estem associats i ara també el Consell Comarcal. És positiu per poder realitzar estudis i serveis referents a la mobilitat, beneficiosos per tots.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari