Dilluns 2 de desembre: productes de proximitat als polígons industrials i berenar de Nadal del Servei Bon Dia

Dilluns 2 de desembre: nova iniciativa de productes locals als polígons industrials i berenar de Nadal del servei Bon Dia.

Aquest matí acompanyo la Judith, regidora de comerç, a visitar les empreses instal·lades als dos polígons industrials de la Bisbal. És una nova iniciativa de l’equip de govern dins l’àrea del comerç, per donar a conèixer els productes alimentaris dels nostres comerços.
La cistella fa molt de goig i el que es veu és el que hem portat a cada empresa, juntament amb la llista dels productes del territori perquè els puguin tastar i gaudir. Som un municipi ric en productors locals i, des de l’Ajuntament vetllem per la seva promoció. Pensem que les empreses que treballen al municipi també en formen part i, per això, els fem arribar aquest lot, perquè coneguin els nostres productes de proximitat i perquè pugueu tenir en compte l’oferta local a l’hora de confeccionar obsequis, lots de Nadal, refrigeris o qualsevol altre tipus d’iniciativa.
Ha tingut una gran rebuda, la majoria han quedat parats d’aquesta iniciativa i l’han valorat molt. Molt contenta!

I per la tarda el tradicional berenar de Nadal del servei Bon Dia, amb les voluntàries i usuaris i usuàries del servei. Compartir l’estona i el berenar amb usuaris i voluntaris és molt gratificant. Una tarda de trobada, alegria i rialles. Gràcies a les voluntàries pel vostre temps, gràcies als usuaris i usuàries per confiar en aquest servei gràcies a la Paqui per ser al davant com a regidora de gent gran!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari