Dimarts 26 de novembre: participació al programa de ràdio “Penedès en Xarxa” i al projecte fotogràfic del Raúl Gallego, reunió amb portaveus pel Ple de demà, preparació d’aquest Ple i començo nou llibre

Dimarts 26 de novembre: participació al programa de ràdio “Penedès en Xarxa” i al projecte fotogràfic del Raúl Gallego, reunió amb portaveus pel Ple de demà i preparació del Ple.

Ahir em va trucar la periodista Lourdes Meroño per convidar-me a participar a la tertúlia política d’avui dimarts a Domenys Ràdio, sobre la paritat a les llistes electorals i la dona en el món de la política. Vaig acceptar de seguida!
Per tant, avui a 1 quart de 10 del matí ja sóc a Sant Jaume dels Domenys, amb la Lourdes. Em presenta la 1ra tinent alcalde de l’Ajuntament del Montmell, la Núria Sorribes, que també participarà de la tertúlia.
Sortim en antena a 2 quarts de 10 del matí al programa “Penedès en Xarxa“, que és un magazín matinal de ràdio impulsat conjuntament per Bellvei Ràdio, Domenys Ràdio, Canal 20 Olèrdola, Ràdio Sant Sadurní i Ràdio Vilafranca, amb el suport de La Xarxa.
Al programa també hi participa l’alcalde de Sant Sadurní (Josep Ma Ribas) des de Ràdio Sant Sadurní i la 1ra tinent alcalde de l’Ajuntament de Bellvei (Núria Güell).
M’ho he passat bé! Hem estat donant els nostres punts de vista en les preguntes que ens ha anat fent la Lourdes sobre quantes dones som al consistori, si ens hem trobat en alguna dificultat per ser dona en política, … En aquest enllaç podeu escoltar el programa. Gràcies Lourdes per convidar-m’hi!

Passades les 11 del matí arribo a l’Ajuntament i em reuneixo amb el portaveu del grup municipal del PSC, Dani Caballero. He convocat per avui a les 11 del matí als portaveus dels diferents grups municipals per resoldre dubtes o aclariments sobre els punts del Ple de mà. Qui ha confirmat que vindria és el Dani i hem repassat els punts, sobretot el pressupost i la modificació de crèdit, que són les propostes més denses.

Quan són les 12 del migdia, el Feliu i jo anem cap a la Plaça de l’església perquè hem quedat amb el polifacètic bisbalenc Raúl Galleo: cambrer, fotògraf, cocteler, músic, … Quedem per participar en el projecte fotogràfic que està preparant amb el nom “En primer plano“, fent-nos vàries fotografies de primer pla, de prop. Gràcies Raúl per deixar-nos formar part!

I la resta del matí i la tarda preparant l’explicació i presentació del Ple de demà a la tarda. Sobretot del pressupost.

Però encara em queda una estona per començar un nou llibre. Ahir vaig acabar”Largo pétalo de mar” d’Isabel Allende que m’ha encantat! Jo ja sóc fan d’ella per la manera com explica, com descriu i com transmet emocions. Aquest llibre, com els últims d’ella, ja no hi surten tants esperits però l’empremta xilena és present a cada llibre.

Avui començo un llibre molt especial: “Persistim. Cartografia de l’1-O: el relat d’un pres polític“, de Gemma Aguilera i Jordi Turull. Especial per la situació, per la coneixença amb en Jordi Turull i la injusta situació que està patint.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari