23 i 24 de novembre: Gran Recapte d’aliments, Biblioteques amb D.O. i cicle de cinema Gaudí amb “Me llamo Violeta”

23 i 24 de novembre: cap de setmana del Gran Recapte d’aliments, de Biblioteques amb D.O., sopar d’amics, festa d’aniversari i Cicle de cinema Gaudí amb “Me llamo Violeta“.

El dissabte 23 de novembre al matí vaig a comprar, com cada dissabte, per tota la setmana però avui amb afegit important: és el gran recapte d’aliments i, per segon any consecutiu, l’Ajuntament hi participem. Agrair la col·laboració dels tres establiments participants: Jaume Supermercats, Cal Pere Busquet i Aliprox Supermercat i als voluntaris i voluntàries: Rosa, Ma Lluïsa, Manolo, Judith, Paqui i Sònia. La resposta dels bisbalencs i bisbalenques ha estat tot un èxit!
A quarts de 8 del vespre anem al CMC per gaudir de l’activitat organitzada per Biblioteques amb D.O. al CMC. Avui amb la conferència “L’arribada del vi al Penedès i la seva expansió per la cultura ibèrica” a càrrec d’Arqueovitis., molt interessant! i després tastem vi d’àmfora, un blanc del Penedès de Mas Perdut i un de negre de la bodega Rendé Masdeu i així també contribuim amb els desperfectes ocasionats pel desbordament del Francolí. I acabem el dissabte sopant amb la colla, moments irrepetibles!

El diumenge 24 de novembre és dia de celebracions de l’aniversari del Magí, primer a la bolera amb els amics i al migdia amb la família dinant a l’Ull de Llebre. Un matí i migdia inoblidables!


Per la tarda, com a últim diumenge de mes, cap a l’auditori per gaudir d’una nova pel·lícula del Cicle Gaudí de cinema en català. Avui la guixeta va a càrrec de l’Associació de Dones la Roca Foradada, amb la pel·lícula/documental “Me llamo Violeta“, un relat sobre la transexualitat al nostre país, com ho viuen els joves, la família i, per desgràcia, la falta d’acceptació per part de la societat. Val molt la pena de veure per reflexionar-hi.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari