Dimecres 20 de novembre: tarda al Consell Comarcal i vespre organitzant el proper berenar-sopar del grup municipal

Dimecres 20 de novembre: tarda al Consell Comarcal amb consorci Universitari, Consell d’alcaldes i Ple extraordinari i vespre fixant el dia del tradicional berenar-sopar del PDeCAT de la Bisbal.

Avui a les 6 de la tarda tenim sessió extraordinària de la Junta General del Consorci Universitari del Baix Penedès, del Consell Comarcal del Baix Penedès. ÉS un dels passos per la seva dissolució, ara ja estem a la recta final.
Després tenim consell d’alcaldes a 2 quarts de 7 de la tarda, amb sis punts a l’ordre del dia. I a dos quarts de 8 del vespre, Ple extraordinari amb un únic punt a l’ordre del dia com és posar a votació la moció de rebuig a la sentència del Tribunal Suprem pels presos polítics. ÉS una moció que s’ha presentat a tots els ajuntaments de la comarca, a la Bisbal també. La moció no s’ha aprovat perquè els vots en contra (PSC, PP i Ciutadans) són més que els vots a favor (Junts, ERC i la CUP) i és una llàstima que, respectant totes les opcions, no s’hagi aprovar. I no és per una tema d’independència sí o independència no, sinó que és per democràcia i per defensar el dret a vot.

Al vespre acabem d’organitzar el berenar sopar que organitzem cada any. Fa bastants anys que organitzem dos dinars o berenars-sopars des del grup del PDeCAT obert a tothom. Lloguem la sala de la Societat i ho preparem entre tots, després compartim una bona tarda i parlem i escoltem. Enguany serà l’1 de desembre a la tarda i serà un bon moment per parlar dels primers mesos d’aquesta legislatura. Us hi esperem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari