Dimarts 19 de novembre: acompanyem la Maria i el director i tutor de l’IES Coster la Torre a recollir el premi de la URV de treball de recerca

Dimarts 19 de novembre: acabant de preparar el pressupost municipal 2020 i acte a Reus de la URV per un premi a l’IES Coster la Torre.

Aquest matí tot íntegre a anar acabant de preparar el pressupost de l’Ajuntament per l’any que ve. Ben aviat ja us el podrem presentar! Com que ja fa uns anys que complim amb els requisits que marca la normativa, podem fer inversions importants i necessàries pels bisbalencs, així com seguir oferint els serveis, amb alguns de nous, per millorar la convivència i el benestar.

A les 6 de la tarda sóc amb la Leo, regidora d’ensenyament, a Reus i concretament al Teatre Bartrina pel lliurament dels premis que atorga el Consell Social de la URV (Universitat Rovira i Virgili) a Treballs de recerca de centres de secundària, del curs 2018/19.
És el 13è any que el Consell social de la URV convoca aquests premis, per reconèixer l’esforç dels alumnes dels centres de secundària per aprendre a fer un bon treball de recerca, rigorós i de qualitat.
Són onze alumnes premiats on també es premien els centres on van cursar batxillerat.
Enguany una de les premiades és la Maria que va estudiar a l’IES Coster la Torre, a La Bisbal del Penedès. Aquest és el motiu pel qual ens han convidat.
Cadascun dels premiats puja a l’escenari acompanyat del seu tutor o tutora del treball de recerca i de l’alcalde o alcaldessa. Per mi és un gran honor pujar a l’escenari amb el professor de l’IES Coster la Torre i la Maria pel lliurament del premi. Cada alumnes té uns tres minuts per explicar el contingut del seu treball i tots són diferents: d’ensenyament, de ciència, d’investigació, d’art, de fotografia, … Són treballs de gran qualitat on els seus autors i autores s’expressen molt i molt bé! Moltes felicitats Maria i a tots els premiats, els seus instituts i famílies!
Després pugem al primer pis del Centre de Lectura per compartir un pica-pica amb els famílies i docents. Aprofitem per parlar amb la família de la Maria, el professor i director de l’IES Coster la Torre.
Una gran tarda!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari