16 i 17 de novembre: cap de setmana amb dinar a la Miralba, corrandes al CMC, teatre al TAG, festa de l’oli novell de Torclum i trobada d’amics de la facultat

16 i 17 de novembre: dinar amb l’Associació de veïns de la Miralba, concert participatiu dins Biblioteques amb D.O., teatre amb “La tendresa”, festa de l’oli novell de Torclum i la resta de diumenge amb amics de la facultat.

El dissabte 16 de novembre al migdia vaig al dinar que han organitzat l’Associació de veïns de la Miralba, juntament amb la Leo, el Feliu i el Félix. L’Associació organitzen aquest dinar per tots els associats i associades de la Miralba, que acaba amb un dinar per més de 60 persones. Tot un èxit! I més tenint en compte que la mateixa junta són qui preparen unes excel·lents “migas” per tothom. Gaudim d’un bon dinar i de molt bona companyia. Moltes gràcies a l’Associació per convidar-nos!

A les 7 de la tarda anem cap a l’auditori del CMC, pel concert participatiu “Les paraules del vi” a càrrec del grup “Corrandes són corrandes”, dins el projecte Biblioteques amb D.O. És un concert on juguen i juguem amb els mots del món del vi, amb corrandes improvisades acompanyades d’un tast de vins de Cellers Domenys. Una tarda molt agradable, rient, cantant, escoltant bona música i tastant vi.
He de marxar abans que s’acabi perquè, ja fa unes setmanes, que tenim entrades per anar al TAG del Vendrell per veure l’obra de teatre “La tendresa”. Una comèdia romàntica d’aventures amb uns grans actors i actrius. Una obra de molt de text, que parlen ràpid i que no pots deixar de mirar i escoltar perquè t’atreu des del primer minut, provocant moltes rialles. Les prop de dues hores passen molt de pressa perquè és molt àgil. Si podeu anar a veure-la, no us la perdeu!

El diumenge 17 de novembre el comencem amb la Festa de l’oli novell que organitzen el Jordi i l’Esther, de Torclum. Fa molt i molt de vent, però igualment la Judith i jo, juntament amb molta gent, anem a les oliveres on han organitzat aquesta festa.
Primer ens explica un nou molí d’oli, innovador, amb l’explicació per part dels seus creadors. Mentrestant els infants van fent un taller on s’ho passen d’allò més bé.
Nosaltres anem seient per l’esmorzar de salsitxa i cansalada de Cal Fidel amb cuiner de luxe: el Jordi Guillen, del restaurant Lo Mam. Amanim el tall i el pa sucat amb oli novell de Torclum, acompanyat del vi del celler Marlès, del Montmell, i unes postres delicioses com és el cake de cítrics i oli Torclum de l’Obrador. Jordi i Esther, felicitats, no defalliu i seguiu endavant!!

Al migdia marxem a Tarragona perquè hem quedat amb amics i amigues de facultat: l’Emma, el Juli, la Maria i la Mònica, amb les respectives parelles i fills. Vam compartir els 3 anys d’estudiar Empresarials a la URV a Reus i, per sort, ens seguim veient una o dues vegades l’any.
No hem perdut el contacte i això és molt important!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari